Ons werk

WordPress websites, WooCommerce webshops en grafische vormgeving

Ons werk bestaat uit WordPress websites, WooCommerce webshops en grafische vormgeving, maar ook zorgen wij dat zowel websites als webshops snel laden, onderhouden worden en meer online resultaat opleveren.

Daartoe een resultaat gericht, maar ook uniek design met een uitgedachte customer journey om daarmee het uiterste uit het websiteverkeer te halen.

Heeft u een oude website of webshop die wel aan vernieuwing toe is? Wij hebben ervaring in het vernieuwen van oude websites en webshops.

Kaandorp & Mooij, bijvoorbeeld, hadden ook een verouderde website. Vandaar dat zij bij ons aanklopten, daarom nu een prachtige nieuwe WordPress website hebben en dus ready zijn voor 2020. Ter illustratie hebben wij hun nieuwe WordPress website boven hun oude website geplaatst.

maryschoon.nl (WordPress website)

maryschoon.nl
– WordPress website

Mary Schoon heeft bij ons haar oude website om laten toveren naar een moderne en rustige website. Mary Schoon is een schrijfster van vele kinderboeken en historische romans. Daarnaast speelt zij ook graag toneelstukken.

Doordat haar website nu op WordPress draait, kan zij gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan haar website zonder daar technische kennis voor nodig te hebben; iets waarvoor ze eerder haar vorige webdesigner voor moest bereiken.

westheticz.nl (WooCommerce webshop)

westheticz.nl
– WooCommerce webshop

Voor Fysiek coach Wesley “Westheticz” de Groot heeft Terluin Webdesign een moderne e-commerce oplossing verzorgd. Het behoud een responsive & cross-browser geoptimaliseerde webshop waar hij o.a complete trainingsschema’s , personal training en coaching aanbied. Daarbovenop geeft Westheticz gratis een science based handleiding weg voor het opstellen van je eigen voedingsschema.

Westheticz.nl heeft een kleurenthema met lichte en donkere tinten, serif-lettertypen en is met name gericht op de mobiele weergave; aangezien 90% van het bezoek vanuit de ruim 3700 volgers grote Instagram pagina van Westheticz komt.

Achter de maatwerk webshop is er in nauwe samenwerking met Wesley een volledige e-mailmarketing proces gebouwd. Op deze manier worden leads gekwalificeerd voor aankoop.

Alle webteksten en e-mails zijn geschreven door Wesley zelf, Terluin Webdesign heeft hier een resultaatgericht stappenplan voor geleverd zodat alle aspecten waarop een lead gekwalificeerd moet worden behandeld word.

De webshop heeft het keurmerk WebWinkelKeur ontvangen, dit omdat Westheticz & Terluin Webdesign zich aan alle regels voor online verkoop houd. Het bevat de verplichte formulieren & beveiligingsmaatregelingen voor de nieuwe privacy wet en online verkoop.

Ten slotte is Westheticz actief met het schrijven van blogberichten die hij ook op zijn Instagram plaatst. Dus mocht je een paar kilo’s kwijt willen of het fysiek willen bereiken waarvan u altijd heeft gedroomd is Westheticz jouw platform.

Wilt u ook een maatwerk e-commerce oplossing laten bouwen zoals deze? Neem contact met ons op en wij spreken elkaar zo snel mogelijk.

Contact opnemen


creditdebitlab.nl (WordPress website)

creditdebitlab.nl
– WordPress website

CreditDebitLab heeft bij ons een unieke one-pager laten maken. Voor de stijl en kleuren van de website werd er een simpele website met grijze contrasten gewenst. Hier zijn wij dan ook voor gegaan. Een one-pager (website van één enkele pagina) was vanwege de kleine hoeveelheid content genoeg, door te kiezen voor de one-pager blijft ook het doel van de website duidelijk en gaat iedere bezoeker een soort gelijk traject door. Het doel van de website is dat na het bekijken van de diensten de bezoeker contact opneemt met CreditDebitLab en op deze manier ontzorgt wordt van administratief werk. De website voor CreditDebitLab is resultaatgericht en heeft een unieke simplistische stijl.

Contact opnemen


kaandorpmooij.nl
– WordPress website

Kaandorp & Mooij is bij ons terecht gekomen met de vraag of zij hun verouderde website bij ons konden laten vernieuwen. Uiteraard wilden wij hiermee aan de slag. De oude website van Kaandorp & Mooij voldeed niet aan de “eisen” van een moderne website a la 2019. Zo was de website niet responsive en niet geoptimaliseerd voor diverse browsers. Ook had de website geen SSL certificaat of duidelijke strategie. Zo hebben wij voor Kaandorp & Mooij een moderne responsive website ontwikkeld via waar zij hun diensten en prijzen duidelijk maken aan de bezoeker. Ook is er een mogelijkheid tot het opnemen van contact via een contactformulier. Al met al, Kaandorp & Mooij is klaar voor 2020!

Heb jij ook een verouderde website die je wilt laten vernieuwen? Laten we de mogelijkheden bespreken.

kaandorpmooij.nl – Nieuw

kaandorpmooij.nl - Nieuw - Desktopweergave kaandorpmooij.nl - Nieuw - Tabletweergave kaandorpmooij.nl - Nieuw - Mobielweergave

kaandorpmooij.nl – Oud

kaandorpmooij.nl - OUD - Desktopweergave kaandorpmooij.nl - OUD - Tabletweergave kaandorpmooij.nl - OUD - Mobielweergave

Contact opnemen

www.kaandorpmooij.nl Instagram post over kaandorpmooij.nl

descooterbox.nl - WooCommerce webshop

descooterbox.nl
– WooCommerce webshop

De Scooterbox Akersloot heeft bij ons een unieke combinatie van showroom & webshop laten creëren. Het maatwerk project behoudt een webshop waarop honderden scooter onderdelen staan en zijn eigen online showroom waar de nieuwe scooters en occasions te koop staan. De webshop is gekoppeld met betaalsysteem Mollie waarop er dagelijks kan worden uitbetaald. Wanneer de bezoeker een scooter wilt kopen kan dit uiteraard ook, maar op afspraak. Op deze manier kan De Scooterbox online alsnog zijn scooters verkopen op afspraak en kunnen de onderdelen gerust besteld worden. Voor onder andere onderhoudsbeurten en reparaties op afspraak hebben wij een contactformulier gecombineerd met Google maps integratie toegevoegd. Een heel tof project!

Unieke webshop laten maken?

Contact opnemen

descooterbox.nl - WooCommerce webshop (mobiel)

roseyoga.tv
– Grafische vormgeving

RoseYoga.tv is het online yogaplatform for you! In samenwerking met Rose hebben wij een volledig online platform ingericht waar zij haar online yogalessen aanbiedt.

Het project behoud:

  • Logo “RoseYoga”;
  • Responsive maatwerk website (met SSL-certificaat);
  • Landingspagina gefocused op lead generatie;
  • Verbinding met e-mailmarketing systeem ActiveCampaign;
  • Product pagina met koppeling betaalsysteem (zowel abonnementen als losse producten);
  • Ledenomgeving met een maatwerk slider voor digitale lessen
  • Contactformulieren (Helpdesk en aanvraag privé sessies)
  • Blog pagina
  • Zekerheid van webwinkel keurmerk “Webwinkelkeur” met beoordelingsysteem

Naast het bouwen van het platform werken wij nauw samen met Rose om haar blogs en vlogs van mooie thumbnails te voorzien. Hier een aantal voorbeelden.

Contact opnemen

>