Westheticz

Bezoeken

Voor Fysiek coach Wesley “Westheticz” de Groot heeft Terluin Webdesign een moderne e-commerce oplossing verzorgd. Het behoud een responsive & cross-browser geoptimaliseerde webshop waar hij o.a complete trainingsschema’s , personal training en coaching aanbied. Daarbovenop geeft Westheticz gratis een science based handleiding weg voor het opstellen van je eigen voedingsschema.

Westheticz.nl heeft een kleurenthema met lichte en donkere tinten, serif-lettertypen en is met name gericht op de mobiele weergave; aangezien 90% van het bezoek vanuit de ruim 3700 volgers grote Instagram pagina van Westheticz komt.

Achter de maatwerk webshop is er in nauwe samenwerking met Wesley een volledige e-mailmarketing proces gebouwd. Op deze manier worden leads gekwalificeerd voor aankoop.

Alle webteksten en e-mails zijn geschreven door Wesley zelf, Terluin Webdesign heeft hier een resultaatgericht stappenplan voor geleverd zodat alle aspecten waarop een lead gekwalificeerd moet worden behandeld word.

De webshop heeft het keurmerk WebWinkelKeur ontvangen, dit omdat Westheticz & Terluin Webdesign zich aan alle regels voor online verkoop houd. Het bevat de verplichte formulieren & beveiligingsmaatregelingen voor de nieuwe privacy wet en online verkoop.

Webwinkelkeur is een onafhankelijke partij met ghost shoppers en keurproces. Ten slotte is Westheticz actief met het schrijven van blogberichten die hij ook op zijn Instagram plaatst. Dus mocht je een paar kilo’s kwijt willen of het fysiek willen bereiken waarvan u altijd heeft gedroomd is Westheticz jouw platform.

>