Website laten maken

Resultaat gericht webdesign

  • WordPress website geoptimaliseerd voor Google.
  • Hosting, e-mail, lead generatie en vindbaarheid.
  • Geen technische kennis vereist met onze page builder
  • Eindeloze uitbreidbaarheid in maatwerk met ons team van ervaren programmeurs en webdesign specialisten

Vanaf €997,-

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Plan gratis kennismakingsgesprek

All in one oplossing

Terluin Webdesign het online gedeelte van jouw onderneming.

Ons team ontwerpt niet alleen de gehele branding van jouw onderneming wij bouwen op basis van de branding een website die resultaat levert. Terluin Webdesign is je partner in webdesign, branding, hosting, automatisering en online marketing. Wij werken met specialisten in deze vakgebieden omdat wij geloven dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Iedereen doet waar hij goed in is, en dat alle bij ons als enige partij.

Onze werkwijze

Wij over onszelf

WordPress specialisten

Wij ontwikkelen al 6 jaar WordPress, buiten het ontwikkelen in dit CMS gebruiken we ook gespecialiseerde hosting. Onze hosting is speciaal voor WordPress en gebruikt de laatste caching technieken, waardoor onze websites ook nog eens erg snel zijn wat de vindbaarheid ten goede gaat. Doordat WordPress wereldwijd geaccepteerd is door ontwikkelaars zijn er veel uitbreidingen mogelijk en is het bijhouden eenvoudig zelf te doen, hierdoor ben je minder afhankelijk van 1 ontwikkelaar.

Meer online resultaat, hogere omzet

Onze website zijn gebouwd om resultaat op te leveren, buiten het online visitekaartje om werken we graag richting resultaat voor jouw onderneming. De pagina’s zijn gebouwd om leads, sales en/of aanmeldingen te genereren. Wij realiseren ons dat het niet alleen belangrijk is dat je website “on brand” is en er mooi uitziet. Het is ook belangrijk dat de website tegelijkertijd gebouwd is voor conversie en vindbaarheid. Jouw bedrijf heeft uiteraard een aantal van dit soort conversies, deze zullen wij bespreken in ons kennismakingsgesprek, zo weten wij wat jouw doel is en hoe wij jou het beste kunnen helpen tot meer online resultaat.

Met twee weken LIVE, zonder technische kennis

Op het moment dat je onze offerte accepteert en wij alle content hebben ontvangen die nodig is prikken wij een datum van oplevering. Dit is vaak al met twee weken. Het team van specialisten waar wij mee werken weten exact wat er moet gebeuren en zijn ook altijd betrokken bij het project. Het volledige team werkt gezamenlijk aan ieder nieuw project, zo kunnen wij aan een hoge standaard voldoen en kunnen wij snel leveren. Van de hosting, naar de branding tot aan het contact formulier op de website zijn wij betrokken met het project, en leveren wij altijd een volledig product. Na livegang brengen wij nazorg en hebben wij de juiste specialisten voor marketing en vindbaarheid voor jouw nieuwe moderne website.

Ik wil een WordPress website

Onze klanten over ons

Stap 1

Nadat je het formulier hieronder hebt ingevuld plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou. Hierin maken wij een casus op over jouw bedrijf en bespreken wij je wensen. Wanneer wij de juiste informatie hebben bespreken we met het team hoe we het beste jouw bedrijf kunnen helpen door te kijken naar soortgelijke ondernemingen in jouw branche die wij eerder hebben geholpen.

 

Kennismaking

Offerte / Akkoord

 

 

Stap 2

Wij maken een onderbouwde offerte voor je op en zullen deze via de mail naar je toe sturen, hierin staat de investering die komt kijken bij het laten maken van de nieuwe website (en branding). In de offerte staat exact wat er gedaan gaat worden en wat je kunt verwachten. Wanneer er een akkoord is en het project van start gaat factureren wij jou 50% van het project, en vervolgens de resterende 50% bij het live gaan van de website.

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 3

Wij ontwerpen een homepagina op basis van de geleverde of gemaakte huisstijl. Dit is de belangrijkste pagina van je website als het gaat om ontwerp, de rest van de pagina’s zullen gebaseerd zijn op deze pagina. Tijdens deze stap is het nog geen zaak dat je alle content hebt aangeleverd, wij bouwen alles op onze eigen ontwikkelomgeving en gebruiken dummy teksten en foto’s tot wij jouw content krijgen aangeleverd. Wil je teksten schrijven uitbesteden? Laat ons dit weten tijdens de kennismaking en laat ons lekker het werk doen.

Vandaar hebben wij na het ontwerp van de homepagina de eerste feedbackronde.

 

 

Homepagina ontwerp

Feedback ronde

 

 

Stap 4

Wanneer wij de homepagina af hebben sturen wij je deze op in de mail. Je kunt de volledige homepagina zien van boven tot onder, hier staat wellicht nog wat dummy content in maar de layout, lettertypes, kleuren en het ontwerp is er. Tijdens de feedback ronde bespreken we het ontwerp en onderbouwen we de keuzes die wij hebben gemaakt en laat jij weten wat je eventueel anders wilt zien. Tijdens deze sparsessie komen wij tot een aantal wijzigingen en deze zullen wij verwerken in de website.

Stap 5

Nadat wij de feedback verwerkt hebben en de website hebben afgerond is het tijd om live te gaan met jouw gloednieuwe website! Op dit moment zetten wij alles om van de ontwikkelomgeving naar de hosting en gaat jouw website echt live. We leveren alle inloggegevens bij je en de documentatie die bij jouw nieuwe WordPress website hoort. Het is tijd om je website voor je te laten werken en meer online resultaat te zien.

 

 

Live met je nieuwe website!