Website vernieuwen

Website vernieuwen

Wij hebben veel ervaring met websites vernieuwen en doen dit maar al te graag. Hieronder ziet u een voorbeeld van een fondhok die hun website heeft laten vernieuwen.

Verouderde website

Comb Hommes - Before - DesktopweergaveComb Hommes - Before - TabletweergaveComb Hommes - Before - Mobielweergave

Vernieuwde website

Comb Hommes - After - DesktopweergaveComb Hommes - After - TabletweergaveComb Hommes - After - Mobielweergave

Zoals u ziet was de oude website wel aan vernieuwing toe. Hun nieuwe website heeft een grote slider met daarin 12 prachtige duiven met elk een aparte pagina over de duif. Zij hebben een nieuw logo, een nieuw kleurenpalet dat helemaal past bij de kleuren van een duif en een taalswitcher voor Nederlands, Engels en Chinees.

In onze portfolio vind u meer informatie per project met daarbij een link naar de website zelf. Kijk bijvoorbeeld naar Comb Hommes.

De voordelen van uw website vernieuwen.

Website vernieuwen en zelf beheren

Zelf uw website beheren, zonder technische kennis

Uw nieuwe website wordt gebouwd in WordPress. WordPress is een zogeheten content management systeem. Met WordPress kunt u uw website beheren zonder programmeerkennis nodig te hebben. U kunt dus uw vernieuwde website beheren zonder daarvoor iemand anders nodig te hebben. Hartstikke fijn!

Website vernieuwen voor SEO

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Bij het ontwikkelen van uw website of webshop, houden wij rekening met de laadtijd en de technische aspecten van het optimaliseren voor de zoekmachine. Dat wilt zeggen dat wij zorgen dat de structuur van het design in orde is en leesbaar is voor de zoekmachine en dat uw website kwaliteit en vertrouwen uitstraalt in de ogen van de zoekmachine.

Website vernieuwen voor snelheid

Geoptimaliseerd voor snelheid

De snelheid van een website is van invloed op de vindbaarheid in de zoekmachine. Belangrijker nog: laadtijd is van invloed op het gedrag van uw bezoekers! De zoekmachine wilt natuurlijk, net als u, dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt op uw vragen en kan daarom een snellere website boven een trage website plaatsen; erg belangrijk dus!

Website vernieuwen voor responsive resultaat

Responsive & Cross-browser

Wat houd dit nou in? Als een website responsive is, dan wordt daarmee bedoeld dat de website niet alleen op desktopschermen goed toont, maar ook op kleinere schermen zoals die van smartphones en tablets.

Met name is het belangrijk dat, naast op desktops, uw website op smartphones goed werkt, omdat het merendeel van het online verkeer vanuit mobiel komt.

Dat is natuurlijk afhankelijk van uw doelgroep, omdat de jongere generatie met name veel op hun mobiel zit. Benieuwd hoe wij uw website responsive maken?

Met cross-browser wordt bedoelt dat een website goed toont op verschillende browsers. Wat is een browser? Een browser is het programma dat u gebruikt om op het internet te kunnen. Moderne browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Internet Explorer is een een voorbeeld van een oude browser.

Als uw website een oudere doelgroep aantrekt, is het extra belangrijk dat uw website ook werkt op Internet Explorer, omdat die mensen vaak nog gebruik maken van die browser. Als uw website een jongere doelgroep aantrekt, is dat minder van belang. Toch zorgen wij ervoor dat uw vernieuwde website niet alleen op Google Chrome, Mozilla Firefox en op Microsoft Edge werkt, maar ook op Internet Explorer.

info@

Professioneel e-mailadres

Heeft uw oude website geen professioneel e-mailadres? Wij zorgen ervoor dat uw vernieuwde website een professioneel e-mailadres krijgt. Dat houd dus in dat uw e-mailadres niet eindigd op @ziggo.nl of @gmail.com. Uw website moet professionaliteit en autoriteit uitstralen; een e-mailadres als info@terluinwebdesign.nl bijvoorbeeld.

Website vernieuwen voor conversie

Formulieren gefocust op conversie

Heeft uw oude website geen contactformulier? Heeft u wel een contactformulier, maar krijgt u telkens spam binnen? Wij zorgen ervoor dat uw contactformulier beschermt is tegen die vervelende bots die telkens uw mailbox binnenvallen.

Het contactformulier voor uw vernieuwde website is responsive, cross-browser en gemakkelijk te gebruiken. Kijk maar eens naar onze contactpagina.

Call-to-actions

Een call-to-action is een oproep tot actie. Dit houd in dat als een bezoeker op uw website komt, met een bepaalde vraag of iets wat diegene wilt doen, dat diegene ook daadwerkelijk getriggerd wordt om actie te ondernemen.

Stel.. u bent op een pagina dat gaat over het vernieuwen van een verouderde website. Op een gegeven moment na het lezen of scannen van een hoop informatie bent u óf geïnteresseerd, óf heeft u geen zin om verder te lezen. Het is dus nutteloos om direct aan het begin van de pagina een call-to-action te plaatsen, tenzij de bezoeker geen tijd of geduld heeft om zich in te lezen of al heel goed weet met wie hij/zij in contact komt.

Contact

Website vernieuwen voor uniek design

Uniek design

Last, but not least - het design. Wij vinden het, net als u, belangrijk dat uw website professionaliteit moet uitstralen. Uw bedrijf is niet zomaar een bedrijf.

Uw vernieuwde website wordt ook niet zomaar een website. Het wordt de website van uw bedrijf of onderneming. Het design zondert zich af van knip en plak websites en talloze websites die dezelfde trends volgen en op elkaar lijken.

Kleuren die bij uw bedrijf, onderneming of het onderwerp van uw website passen. Unieke lettertypes die vertrouwen wekken en leesbaar zijn, maar niet zoals ontelbaar veel websites en webshops dat hebben.

Wilt u ook een nieuw logo? Dat kan ook!