WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

E-mailmarketing door professionals

Je hebt eindelijk bezoekers op jouw website, nu is het tijd om het meeste er uit te halen! Wellicht is deze bezoeker ready om gelijk een aankoop te doen, maar misschien is je bezoeker nog niet volledig gekwalificeerd. Je wilt zorgen dat iemand zoveel mogelijk contact momenten met jouw bedrijf heeft, ook wanneer diegene nog niet klaar is om een aankoop te doen.

E Mail automatiseringen zijn hier de perfecte tool voor, je maakt van je bezoeker een lead, en je veranderd je lead doormiddel van kwalificerende reeksen in een betalende klant. Ook als iemand al een klant is, dan is e mail automatisering de perfect manier om de LTV van je klant te verhogen. Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Plan een kennismakingsgesprek in!

E-mailmarketing

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Kennismakingsgesprek inplannen