WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Conversie optimalisatie laten doen door professionals

Meten is weten, en het is leuker als je meet dat je meer verdient met hetzelfde aantal bezoekers! Wij houden ons al jaren bezig met de nerdy kant van het webdesignen, namelijk het verbeteren van de conversie.

Wat houdt dit in? Wij zorgen d.m.v. unieke tactieken en technische hoogstandjes dat jouw website beter converteert en dus meer resultaat oplevert per bezoeker. Zo haal jij dus meer uit jouw marketing budget, SEO en uit jouw organische bezoekers uit social media.

Conversie optimalisatie

Hoe wij helpen

Bedrijven geven enorm veel geld uit aan marketing om bezoekers te genereren, wij zorgen ervoor dat jouw website geen lek mandje is en jouw campagnes een hogere ROAS (Return On Advertising Spend) hebben. Dit in combinatie met onze online marketingcampagnes, creëert een enorme boost in verkopen en/of leads. Zo hebben wij voor iApples maarliefst een 200% groei in conversie weten te realiseren in een aantal maanden. Lees het hier.. Is conversie optimalisatie iets voor jouw bedrijf?

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze specialisten.

Onze werkwijze

In ons kennismakingsgesprek bespreken wij de huidige situatie van jouw webshop/website, hierin kijken wij naar de resultaten die op het moment worden behaald en op welke manieren. Mocht er nog niet genoeg gemeten worden op het moment van kennismaking dan zullen wij eerst zorgen dat er gemeten gaat worden. En vervolgens zullen wij een offerte maken voor het “laag hangend fruit”. Hierna zullen wij op basis van statistieken de vervolgstappen bespreken.

Mocht er op het moment al genoeg data zijn, gaan wij na ons kennismakingsgesprek zitten met onze eigen specialisten. Vervolgens zullen wij komen met een duidelijk plan om de conversie te gaan verhogen. In de meeste gevallen is het constante doorontwikkelen met een aantal uur per maand het beste. Zo kunnen we blijven beslissen op basis van cijfers, en niet zomaar wild in het rond schieten. Wij meten, lezen, brainstormen en vervolgens voeren wij hier keihard op uit.

Kennismaking

iApples

Wij (iApples) hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Kennismakingsgesprek inplannen