WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Shopify webshop laten maken in Noord-Holland

Na 7 jaar webdesign en 10 jaar E-commerce hebben wij een ruim portfolio opgebouwd waarvan een groot gedeelte webshops.

We zijn zelf eigenaar van meerdere webshops geweest en op het moment heeft Stef op nog steeds webshops om zich te blijven door ontwikkelen in de continu veranderende wereld van e-commerce.

Shopify webshop Noord-Holland

“We practice what we preach”

Door jaren bezig te zijn met het winstgevend(er) maken van webshops, het opzetten van de marketingcampagnes daarbij en de ervaring met talloze automatiseringen ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je jouw e-commerce avontuur gaat beginnen.

Of je nu aan de slag wilt als een koning in e-commerce met een Shopify webshop of kiest voor een maatwerk WooCommerce webshop wij ontzorgen je graag in het ontwikkelen van een webshop volledig op maat. Of we ontzorgen je in het doorontwikkelen van je huidige webshop. Ook helpen wij graag met het aanboren van een nieuwe doelgroep door boven op jouw B2C webshop een B2B webshop te bouwen.

Hoe wij ondernemers in Noord-Holland helpen met een Shopify webshop

Voor ondernemers in Noord-Holland bouwen wij met jouw huisstijl een volledig nieuwe moderne en op conversie gerichte Shopify webshop. Een webshop die jouw concurrent jaren voor is en dus ook jarenlang voor blijft. Terluin Webdesign is jouw sparringpartner in online groei.

Kennismaking

Zijn er maandelijkse onderhoudskosten?

Nee, want plug-ins en themas in Shopify hebben minder vaak een beveiligingsupdate nodig dan bij WooCommerce het geval is.

Het updaten van thema's in Shopify is daarnaast tijdrovend, aangezien maatwerk code in Shopify in het thema zit en niet in een child thema zoals het geval is bij WooCommerce webshops.

Tenzij er een patch is die je kunt toepassen i.p.v. de hele thema te updaten, kan dit een behoorlijke klus zijn.

Van idee naar werkelijkheid: Shopify webshop laten maken

  1. Offerte maken o.b.v. wensen
  2. Webshop maken d.m.v. offerte
  3. Feedback verwerken

Om een accurate schatting te maken voor de benodige uren, maken wij een uitgebreide offerte met daarin voor elke wens een schatting. Zo heb je inzicht in waar het meeste werk in zit. Soms is een wens minder belangrijk dan anderen, maar niet goedkoper.

Onze werkwijze

Stap 1

Nadat je het formulier hieronder hebt ingevuld plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou.

Hierin maken wij een casus op over jouw bedrijf en bespreken wij, op locatie in Noord-Holland of via een videocall, de wensen die je hebt voor jouw Shopify webshop.

Wanneer wij de juiste informatie hebben bespreken we met het team hoe we het beste jouw bedrijf kunnen helpen door te kijken naar soortgelijke ondernemingen in jouw branche die wij eerder hebben geholpen.

 

 

Kennismaking online / in Noord-Holland

Stap 2

Wij maken een onderbouwde offerte voor je op en zullen deze via de mail naar je toe sturen, hierin staat de investering die komt kijken bij het laten maken van de nieuwe webshop (en branding). In de offerte staat exact wat er gedaan gaat worden en wat je kunt verwachten.

Wanneer er een akkoord is en het project van start gaat factureren wij jou 50% van het project, en vervolgens de resterende 50% bij het live gaan van de webshop.

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

 

Offerte / Akkoord

Stap 3

Wij ontwerpen een homepagina op basis van de geleverde of gemaakte huisstijl. Dit is de belangrijkste pagina van je webshop als het gaat om ontwerp, de rest van de pagina’s zullen gebaseerd zijn op deze pagina.

Tijdens deze stap is het nog geen zaak dat je alle content hebt aangeleverd, wij bouwen alles op onze eigen ontwikkelomgeving en gebruiken dummy teksten en foto’s tot wij jouw content krijgen aangeleverd.

Wil je teksten schrijven uitbesteden? Laat ons dit weten tijdens de kennismaking en laat ons lekker het werk doen.

Vandaar hebben wij na het ontwerp van de homepagina de eerste feedbackronde.

 

 

Homepagina ontwerp

Stap 4

Wanneer wij de homepagina af hebben sturen wij je deze op in de mail. Je kunt de volledige homepagina zien van boven tot onder, hier staat wellicht nog wat dummy content in maar de layout, lettertypes, kleuren en het ontwerp is er.

Tijdens de feedback ronde bespreken we het ontwerp en onderbouwen we de keuzes die wij hebben gemaakt en laat jij weten wat je eventueel anders wilt zien.

Tijdens deze sparsessie komen wij tot een aantal wijzigingen en deze zullen wij verwerken in de webshop.

 

 

Feedback ronde

Stap 5

Nadat wij de feedback verwerkt hebben en de webshop hebben afgerond is het tijd om live te gaan met jouw gloednieuwe webshop!

Op dit moment zetten wij alles om van de ontwikkelomgeving naar de hosting en gaat jouw webshop echt live. We leveren alle inloggegevens bij je en de documentatie die bij jouw nieuwe webshop hoort.

Het is tijd om je webshop voor je te laten werken en meer online resultaat te zien.

 

 

Live met je nieuwe webshop!

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Een greep uit onze recent opgeleverde webshops

Kennismakingsgesprek inplannen