WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Online marketing

“Geen brandstof = Geen snelheid”

Wij vergelijken onze websites vaak met een Ferrari, enorm snel, een prachtmachine voorzien van alle high tech snufjes. Alleen een Ferrrari zonder brandstof is nog steeds langzamer dan een Skoda. Vandaar zijn wij 3 jaar geleden een enorm nauwe samenwerking gestart met Social Spread uit Castricum. Social Spread deed voor ons al een tijdje de online marketing, en omdat wij zo tevreden waren zijn wij begonnen met hen te introduceren richting onze klanten.

Drie jaar en vele gezamenlijke projecten verder, zijn wij enorm tevreden met de explosieve online groei die wij hebben kunnen realiseren voor onze partners.

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Werkwijze

In ons kennismakingsgesprek bekijken wij de huidige situatie en de gewenste situatie.

We bespreken waar je nu precies naar toe wilt, en op welke manier. Vanuit hier komen wij tot een offerte en voorstel. Meta ads, Google ads, Pinterest ads, Snapchat ads, LinkedIN campagnes, samenwerkingen met influencers of een combinatie? Wat is de perfect fit?

Dit is precies waar wij samen achter gaan komen in onze gesprekken. Bij deze gesprekken is zowel TERLUIN als Social Spread aanwezig, dus aan expertise ontbreekt het zeker niet.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek inplannen