WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Ontwerp laten maken thuis bij Terluin in Akersloot

Wil je beginnen met ondernemen? Of ben jij klaar met je verouderde website en lopen jouw concurrenten al een goede 5 jaar voor op jouw website? Geven je collega ondernemers of misschien nog wel vaker voorkomend, je eigen kinderen aan dat je website in 2004 hangt.

Dan is dit de perfecte eerste stap. De kosten zijn kleiner dan een volledig traject, en dus een lean and mean manier om een nieuw online avontuur met ons te kickstarten. Je hebt geen huisstijl nodig, je hebt geen logo nodig, wij hebben alleen jouw idee of oude website nodig ter inspiratie. Wanneer jij deze wél hebt, ontwerpen wij een prachtig webdesign voor je, volledig volgens de regels van jouw brandbook.

Ontwerp - "Thuis bij Terluin"

Hoe wij helpen

Wij bouwen al jarenlang websites en webshops en hebben gemerkt dat het voor sommige ondernemers lastig is om ergens in te investeren wat nog niet visueel is. Vandaar hebben wij deze eenvoudige service ontworpen.

In dit moderne homepagina design leggen wij de basis voor jouw nieuwe website en houden we rekening met jouw huisstijl, optimaliseren we voor conversie en ontwerpen wij altijd een webdesign wat voordelig te realiseren is. Wat jouw conversie is, wat jouw doelen en wensen zijn, horen we graag van je in ons kennismakingsgesprek of via het contact formulier.

Kennismaking

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Wat gaan we doen?

Het bakkie

Kennismakingsgesprek van een uur waarin we jouw ideeën, doelen en wensen voor het nieuwe ontwerp bespreken.

 

 

Laten zien wat we in huis hebben

Modern, uniek, resultaatgericht en pixel perfect homepagina ontwerp op basis van ons kennismakingsgesprek.

 

 

Wanneer zien we je weer?

Wanneer wij binnen enkele dagen een prachtig ontwerp voor je klaar hebben liggen, sturen wij hem niet zomaar op. Wij willen hem graag aan je laten zien. In ons tweede gesprek bespreken we het ontwerp, je feedback en de mogelijkheden tot realisatie.

 

 

Wat kost het?

De kosten voor een website ontwerp kunnen erg uiteenlopen.
Ja dit klopt, maar dit horen wij zo vaak bij andere bedrijven dat we er wel een beetje klaar mee waren en iets ergs eenvoudigs hebben samengesteld.

Het “THUIS BIJ TERLUIN” welkomstpakket, oftewel:
we geven je een kijkje in de keuken en laten zien wat we in huis hebben. Hier hoort uiteraard een “home”pagina en een virtueel bakkie koffie bij.

Wat moet dit dan kosten, Stef?

Eerlijk gezegd hebben wij deze pakketten eerder verkocht voor €500, maar omdat wij WETEN wat wij in huis hebben en ambitieuze ondernemers dan dus ook graag binnenlaten, bieden wij het “THUIS BIJ TERLUIN” pakket aan tegen een eenmalige investering van 147,-.

We kunnen natuurlijk niet 30 ondernemers tegelijk binnenlaten en hebben wij vóór juli nog maar 3 van de 9 plekken in ons huis over.

Zien wij elkaar snel?

Bakkie doen?

Casestudy's

Vind je het nog een beetje spannend om zomaar bij ons binnen te komen? Dan kunnen wij je alvast laten zien wat je kunt verwachten.

Geloof je ons niet?

Hoor het hier persoonlijk van Afraz, de eigenaar van Luxury Love, die wij hebben geholpen naar een prachtig nieuw website ontwerp. En die vervolgens ook heeft gekozen om het ontwerp door ons te laten realiseren.

Wil je me toch eerst spreken?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Kennismakings­gesprek

Kennismakingsgesprek inplannen