WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

WordPress website laten maken door professionals

Na 7 jaar WordPress webdesign is het nog steeds het CMS dat onze en miljoenen website ontwikkelaars van over de hele wereld hun voorkeur heeft. De eenvoudig te gebruiken pagina bouwers zoals Elementor, duizenden extensies en de onmiskenbare vindbaarheid in zoekmachines maakt het de Rolls Royce onder de contentmanagementsystemen.

WordPress website

Hoe wij helpen

Wij bouwen met jouw huisstijl een volledig nieuwe moderne en op jouw conversie gerichte website. Een website die jouw concurrent jaren voor is en dus ook jarenlang voor blijft.

Buiten het ontzorgen in het ontwikkelen van de website hebben wij ook voordelige onderhoudspakketten en hosten wij jouw WordPress website op specifiek voor WordPress ingerichte webservers met de laatste caching technieken. Die je website niet alleen snel laten werken maar ook snel houden.

Terluin Webdesign doet jouw hosting, maandelijkse updates, onderhoud en is jouw sparringpartner in online groei.

Kennismaking

Onze werkwijze

Stap 1

Nadat je het formulier hieronder hebt ingevuld plannen wij een kennismakingsgesprek in met jou. Hierin maken wij een casus op over jouw bedrijf en bespreken wij je wensen.

Wanneer wij de juiste informatie hebben bespreken we met het team hoe we het beste jouw bedrijf kunnen helpen door te kijken naar soortgelijke ondernemingen in jouw branche die wij eerder hebben geholpen.

 

 

Kennismaking

Stap 2

Wij maken een onderbouwde offerte voor je op en zullen deze via de mail naar je toe sturen, hierin staat de investering die komt kijken bij het laten maken van de nieuwe website (en branding). In de offerte staat exact wat er gedaan gaat worden en wat je kunt verwachten.

Wanneer er een akkoord is en het project van start gaat factureren wij jou 50% van het project, en vervolgens de resterende 50% bij het live gaan van de website.

Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

 

Offerte / Akkoord

Stap 3

Wij ontwerpen een homepagina op basis van de geleverde of gemaakte huisstijl. Dit is de belangrijkste pagina van je website als het gaat om ontwerp, de rest van de pagina’s zullen gebaseerd zijn op deze pagina.

Tijdens deze stap is het nog geen zaak dat je alle content hebt aangeleverd, wij bouwen alles op onze eigen ontwikkelomgeving en gebruiken dummy teksten en foto’s tot wij jouw content krijgen aangeleverd.

Wil je teksten schrijven uitbesteden? Laat ons dit weten tijdens de kennismaking en laat ons lekker het werk doen.

Vandaar hebben wij na het ontwerp van de homepagina de eerste feedbackronde.

 

 

Homepagina ontwerp

Stap 4

Wanneer wij de homepagina af hebben sturen wij je deze op in de mail. Je kunt de volledige homepagina zien van boven tot onder, hier staat wellicht nog wat dummy content in maar de layout, lettertypes, kleuren en het ontwerp is er.

Tijdens de feedback ronde bespreken we het ontwerp en onderbouwen we de keuzes die wij hebben gemaakt en laat jij weten wat je eventueel anders wilt zien.

Tijdens deze sparsessie komen wij tot een aantal wijzigingen en deze zullen wij verwerken in de website.

 

 

Feedback ronde

Stap 5

Nadat wij de feedback verwerkt hebben en de website hebben afgerond is het tijd om live te gaan met jouw gloednieuwe website!

Op dit moment zetten wij alles om van de ontwikkelomgeving naar de hosting en gaat jouw website echt live. We leveren alle inloggegevens bij je en de documentatie die bij jouw nieuwe WordPress website hoort.

Het is tijd om je website voor je te laten werken en meer online resultaat te zien.

 

 

Live met je nieuwe website!

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Een greep uit onze recent opgeleverde websites

Kennismakingsgesprek inplannen