WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Maatwerk oplossingen laten maken door professionals

  • Ruim 10 jaar programmeerervaring
  • UX staat boven developer experience
  • Geen maandelijkse onderhoudskosten
Oplossingen Maatwerk

De kracht van onze maatwerk oplossingen

Wij maken maatwerk oplossingen waar op uitgebreid kan worden, mocht je nieuwe functies willen. Onze maatwerk oplossingen zijn, indien mogelijk, niet afhankelijk van software van derde partijen, waardoor veranderingen in die software geen invloed heeft op de werking van jouw maatwerk oplossing en hier ook geen kosten voor verrekend hoeven te worden. Dat scheelt in onderhoud én in downtime.

Webapplicatie: Parcours sponsoring
Parcours sponsoring
Webapplicatie: Smartphone reparatie
Smartphone reparatie formulier

Kosten van maatwerk oplossingen

De exacte kosten voor een maatwerk oplossing is afhankelijk van de wensen. Het tarief voor het ontwikkelen van een maatwerk oplossing ligt hoger dan het tarief voor het maken van websites.

Wil je weten hoeveel het kost om jouw maatwerk oplossing te laten ontwikkelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dan stellen wij een uitgebreide offerte voor je op.

Van idee naar werkelijkheid

  1. Stappenplan maken o.b.v. wensen
  2. Urenschatting maken a.h.v. stappenplan
  3. Offerte maken o.b.v. urenschatting
  4. Maatwerk oplossing ontwikkelen d.m.v. stappenplan

Om een accurate schatting te maken voor de benodige uren, maken wij een stappenplan voor het maatwerk die wij gebruiken zowel voor de urenschatting als tijdens het programmeren.

Zijn er kosten voor maandelijks onderhoud van maatwerk oplossingen?

Nee. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen graag op zo'n manier dat ze van zo min mogelijk derden / technologieën afhankelijk zijn, zodat hier zo min mogelijk problemen door kunnen ontstaan.

Hierdoor zijn er geen maandelijkse kosten door onderhoud.

Mocht het nodig zijn dat er onderhoud gedaan moet worden aan het maatwerk om samen te werken met code van derden, dan geven wij dit van te voren aan. Als er een akkoord is gegeven op het aantal uren die wij hebben ingeschat, gaan wij het oplossen.

Welke technologieën gebruiken wij voor maatwerk oplossingen?

Wij gebruiken vanilla JavaScript voor functies in de frontend, zoals een offerte formulier met knoppen om meerdere producten toe te voegen. Indien noodzakelijk, gebruiken wij in onderdelen jQuery om met applicaties van derden te kunnen samenwerken. Wij gebruiken vanilla PHP voor de functies in de backend, zoals het kunnen aanpassen van content op de website.

Voor functies die op de server moeten werken, gebruiken wij PHP 8. Wij gebruiken alleen PHP 7 als dit noodzakelijk is voor de samenwerking met een website die alleen in PHP 7 werkt.

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Kennismakingsgesprek inplannen