WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Maatwerk webapplicatie laten maken door professionals

  • Ruim 10 jaar programmeerervaring
  • UX staat boven developer experience
  • Geen maandelijkse onderhoudskosten
Maatwerk Webapplicatie

Wat is een webapplicatie?

Webapplicaties zijn functionaliteiten die door de browser worden uitgevoerd in plaats van de server waar de website op draait.

Webapplicaties werken vaak met gegevens uit een database, dus ze zullen daardoor voor een klein gedeelte werken via de server.

Webapplicatie: Parcours sponsoring
Parcours sponsoring
Webapplicatie: Smartphone reparatie
Smartphone reparatie

Kosten van webapplicatie

De exacte kosten voor een webapplicatie is afhankelijk van de wensen. Het tarief voor het ontwikkelen van een webapplicatie ligt hoger dan het tarief voor het maken van een website.

Wil je weten hoeveel het kost om jouw eigen webapplicatie te laten ontwikkelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dan stellen wij een uitgebreide offerte voor je op.

Van idee naar werkelijkheid

  1. Stappenplan maken o.b.v. wensen
  2. Urenschatting maken a.h.v. stappenplan
  3. Offerte maken o.b.v. urenschatting
  4. Webapplicatie ontwikkelen d.m.v. stappenplan

Om een accurate schatting te maken voor de benodige uren, maken wij een stappenplan voor de applicatie die wij gebruiken zowel voor de urenschatting als tijdens het programmeren.

Zijn er kosten voor maandelijks onderhoud van de applicatie?

Nee. Wij ontwikkelen webapplicaties graag op zo'n manier dat ze van zo min mogelijk derden / technologieën afhankelijk zijn, zodat hier zo min mogelijk problemen door kunnen ontstaan.

Hierdoor hoef je geen maandelijkse kosten door onderhoud.

Mocht het nodig zijn dat er onderhoud gedaan moet worden aan de applicatie om samen te werken met code van derden, dat wij dit van te voren aangeven en voor kunnen rekenen (indien er van te voren akkoord gegeven is op de uren die wij hebben geschat).

Welke technologieën gebruiken wij voor jouw webapplicatie?

Wij gebruiken vanilla JavaScript voor de functies van jouw webapplicatie. Indien noodzakelijk, gebruiken wij in onderdelen jQuery om met applicaties van derden te kunnen samenwerken.

Vanilla JavaScript betekent dat het zonder frameworks (bijvoorbeeld jQuery) wordt ontwikkeld.

Voor functies die op de server moeten werken, gebruiken wij PHP 8. Wij gebruiken alleen PHP 7 als dit noodzakelijk is voor de samenwerking met een website die alleen in PHP 7 werkt.

Onze klanten over ons

iApples

Wij hebben in 2023 onze website laten ombouwen door Terluin Webdesign. Het resultaat spreekt voor zich. Ze hebben het voor elkaar gekregen om onze conversie meer dan te verdubbelen. En dit resultaat was in de eerste maand van de nieuwe website al zichtbaar! Zeer tevreden en ontzettend fijn dat Terluin bij ons blijft voor de constante doorontwikkeling.

Hoogland Kozijnen

De benodigde en door hun aanbevolen aanpassingen aan onze website hebben Stef en Thijs fantastisch uitgevoerd. Ondanks dat zij op 5 minuten fiets afstand wonen en werken, is een fysieke ontmoeting nooit nodig geweest. Zij zeggen wat ze gaan doen, doen wat afgesproken is, en zeggen wat gedaan is.

Gelre Schilders

Wij hebben de relatie met Terluin Webdesign ervaren als zeer positief. Een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning. Het resultaat van website is zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Terluin met een warm hart aanbevelen. Wij zoeken niet meer verder.

Pauline Rote Fotografie

Fijne samenwerking met Thijs en Stef gehad i.v.m. de hosting en wijziging van mijn website. Ze reageren snel en begrijpen wat ik wil.

Ik ben dan ook blij met het resultaat!

De Scooterbox

Professionele hulp bij het ontwikkelen van de site.
Ook goed in het ontwerpen van een webshop.

Goede ondersteuning bij wijzigingen wat betreft tekst en foto’s.

Kennismakingsgesprek inplannen