ArdWork - WordPress website

ArdWork

Klusbedrijf ArdWork in Maarssen heeft bij ons een website laten maken. Op de website staat in één overzicht welke klussen ArdWork aanbiedt. Op de pagina van een specifieke klus, staat een beknopte omschrijving met daar bij een contactformulier. ArdWork ontvangt daardoor een e-mail met daarin op welke kluspagina dit formulier is ingevuld, mocht dat niet uit het bericht duidelijk zijn.

Klanten hebben de mogelijkheid een review achter te laten die vervolgens, na een controle (i.v.m. eventuele spam), op de website wordt geplaatst.

Op de contactpagina kunnen bezoekers ook contact opnemen via hetzelfde formulier, maar kunnen ook gebruik maken van het offerte aanvraagformulier.

De bezoeker vult in het offerte aanvraagformulier een omschrijving in van de klus, zijn/haar tijdsplanning, of hij/zij zélf voor het materiaal zorgt of dat door ArdWork laat verzorgen, afbeeldingen om de situatie beter in te schatten, en de algemene gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer, postcode, adres en plaats).

ArdWork - Klusbedrijf (mobiel)ArdWork - Klusbedrijf (tablet)ArdWork - Klusbedrijf (desktop)

Heeft u zelf een klusbedrijf en wilt u graag een (nieuwe) website laten maken? Wij helpen u graag om meer uit uw klusbedrijf te halen!