Meer uit klusbedrijf halen

Met een professionele website helpen wij u om meer uit uw klusbedrijf te halen. Websites zijn in principe werknemers die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u werken om klanten aan te trekken en daarmee opdrachten te genereren.

Uw professionele website is geoptimaliseerd voor snelheid, werkt op alle apparaten (responsive) en is geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

U kunt aan de rechterkant de website zien die wij gemaakt hebben voor ArdWork. De website heeft op de homepagina een sectie met een korte introductie.

Die introductie wordt gevolgd door een duidelijke knop die de bezoeker naar het overzicht stuurt met daarop alle klussen die het klusbedrijf vericht.

Vanuit hier navigeert de bezoeker naar een kluspagina met daarop een korte omschrijving met daaronder direct een formulier om een offerte aan te vragen.

Meer uit klusbedrijf halen m.b.v. website

Wanneer een bezoeker het formulier invult, krijgt u een e-mail binnen met daarin: welke klus (dat hoeft de bezoeker zelf niet in te vullen), de naam, het e-mailadres, telefoonnummer en bericht om de offerte op te baseren.

U krijgt een professioneel e-mailadres, zoals info@terluinwebdesign.nl. Bezoekers kunnen de contactgegevens van uw klusbedrijf gemakkelijk terugvinden in de footer (onderaan elke pagina) en op de contactpagina.

De e-mailadressen en telefoonnummers zijn aanklikbaar, voor het gemak.

Kluspagina klusbedrijf ArdWork

Hoe uw website klanten trekt

Men zoekt naar bedrijven in hun woonplaats

Mensen zoeken via een zoekmachine bijvoorbeeld op Klusbedrijf Alkmaar, omdat zij in Alkmaar wonen en op zoek zijn naar een klusbedrijf in de buurt. Door uw website te optimaliseren voor deze zoekterm, komt uw website hoger in de zoekresultaten te staan wanneer mensen daar op zoeken.

Hoe moeilijk het is om in de top 10 zoekresultaten te komen, is afhankelijk van de concurrentie op de zoekterm. Het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker om in de top 10 terecht te komen voor de zoekterm Klusbedrijf Akersloot dan de zoekterm Klusbedrijf Amsterdam, omdat er veel meer klusbedrijven zitten in Amsterdam.

Heeft u een lokale concurrent met een website? Ons doel is om een betere website te maken voor uw klusbedrijf, zodat u meer uit uw klusbedrijf kunt halen.

Lokale SEO voor klusbedrijven

Google Mijn Bedrijf - Lokale bedrijven

Bij het zoeken op bijvoorbeeld klusbedrijven in Alkmaar, toont Google eerst een top 3 klusbedrijven die aangemeld zijn bij Google Mijn Bedrijf met daar boven een Google Maps kaart. Daaronder staan pas de standaard zoekresultaten.

Wij kunnen u aanmelden bij Google Mijn Bedrijf, zodat u beter vindbaar bent in de plaats waar uw klusbedrijf gevestigd is. De resultaten van Google Mijn Bedrijf profielen hebben uiteraard een link naar de website van het klusbedrijf.

Op het profiel van uw klusbedrijf plaatsen wij dan een omschrijving, de link naar uw website, het telefoonnummer, wat uw diensten zijn (welke klussen) en via welke link er direct een afspraak kan worden gemaakt.

Wij sturen u ook een link door die u aan klanten kunt mailen, waarmee zij een beoordeling achter kunnen laten op het profiel van uw klusbedrijf.

Uiteraard bieden wij daarbij ook de mogelijkheid om een formulier op uw website te plaatsen waar klanten beoordelingen achter kunnen laten, mocht een klant geen Google-account hebben om een beoordeling te plaatsen op uw profiel.

Alle beoordelingen, samen met eventuele beoordelingen op Google, kunnen wij dan op een eigen pagina plaatsen en een aantal op de homepagina.

Google Mijn Bedrijf voor klusbedrijven

Hoeveel kost een professionele website voor mijn klusbedrijf?

Wij maken WordPress websites vanaf €749. Dat bedrag is gebaseerd op een website met een compacte homepagina, een contactpagina, een cookie verklaring, twee feedbackrondes en een snelheid optimalisatie.

Voor de ontwikkeling van een website voor uw klusbedrijf kunt u een bedrag van minimaal €1250 verwachten, omdat een goede website voor uw klusbedrijf een:

  • overzicht van klussen nodig heeft waarvoor men bij uw klusbedrijf terecht kan;
  • over ons pagina nodig heeft dat gaat over uw klusbedrijf met e.v.t. gezichten;
  • portfolio pagina nodig heeft om de kwaliteit van uw diensten te laten zien;
  • reviews pagina nodig heeft voor vertrouwen en om reviews te verzamelen.

U kunt bij ons een offerte aanvragen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op met de offerte. De offerte is uiteraard volledig vrijblijvend.

Formulier voor offerte of eventuele vragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een website om meer uit uw klusbedrijf te halen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met daarbij de offerte!