Terluin Webdesign verhuist naar Alkmaar! Transparantie & Bedankt voor de projecten.

Terluin Webdesign verhuist naar Alkmaar

Goed nieuws! Vanaf 1 februari verhuizen wij naar een nieuw pand in Alkmaar aan de Professor van der Waalsstraat. Onze nieuwe locatie is zeer goed te bereiken o.a. via de A9 en het Noord - Hollands kanaal.

Het afgelopen jaar lag er bij ons achter de schermen o.a. een focus op het ontwikkelen van een razendsnelle pagina /online business bouwer voor WordPress. Wij verwachten hier dit jaar nog veel mee bezig te zijn buiten de projecten om.

Na duizenden regels code verwachten wij begin 2022 het product te lanceren in testmodus om zo goed mogelijke feedback te ontvangen. Het product zal gratis zijn voor onze huidige partners en nieuwe bijkomende partners gedurende dit jaar.

Het belangrijkste

Wij blijven ons focussen op het creëren van meer online resultaat. En voor onze partners zullen wij de komende jaren onze diensten verder blijven uitbreiden met de nieuwste trends om in deze constant veranderende markt de beste partner in online resultaat te zijn. Op dit laatste ligt de hoogste prioriteit. Dus niet voor alleen webdesign bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de brandstof voor de machine hebben we.

Het afgelopen jaar hebben wij super leuke projecten mogen doen, wij willen hier iedereen voor bedanken.

Loopt u al tijdje met een idee rond?
Zoekt u een nieuwe manier om uw aanbod bij duizenden mensen voor te leggen?
Of heeft uw huidige website zijn beste tijd gehad.

Plan een telefonische afspraak in en kom vrijblijvend bij ons langs op onze nieuwe locatie en laten wij sparren over de mogelijkheden.

Tot snel!

Contact

Categorieën: Blog