WordPress maatwerk specialisten - webdesign, hosting en online groei

Jouw oude langzame website kost je geld

Heb jij een langzame en verouderde website zonder duidelijke strategie? Deze website zorgt ervoor dat je last hebt van minder afspraken en omzet ten opzichte van jouw concurrent die dit wel op orde heeft.

Dit zal in 2024 alleen maar erger worden

Het volgende jaar zit er aan te komen en met nog maar anderhalve maand te gaan is het tijd om je klaar te stomen voor 2024. Google en consumenten verwachten steeds meer van jouw website en zijn steeds meer gewend. Vloeiend lopende teksten, snel ladende pagina’s, met SSL beveiligde verbindingen en een duidelijke customer journey zijn een must. Al de hierboven genoemde aspecten zijn niet alleen een vereiste om meer resultaat te behalen uit je verkeer maar ook om gevonden te worden.

Google bestraft websites met langzame laadtijden steeds meer en een niet met SSL beveiligde verbinding werkt ook negatief op je Google Ranking. Zo schijnt Google zelfs te experimenteren met een “Badge Of Shame” voor langzame websites.

Is mijn website te langzaam?

Doe de test! Via PageSpeed Insights.

Hier komt een score uit zowel voor mobiel als voor desktop. Mede door de korte concentratieboog van de meeste mensen tegenwoordig valt bij een laadtijd van 3 seconden haakt al 75% van de potentiële af. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg dus dat je een snelle website hebt met een zo kort mogelijke laadtijd zowel op mobiel als op desktop. Omdat wij dit zo extreem belangrijk vinden krijgen alle door ons gemaakte website een gratis snelheidsoptimalisatie. Alle door ons gemaakte websites zijn super snel en leveren dan ook meer resultaat op. Zie hieronder de scores van onze eigen website.

Mijn website is te langzaam wat nu?

Bij een te langzame maar wel moderne website is het een kwestie van contact opnemen met je webdesigner en hosting partij. Vaak kunnen deze met een hoop methoden je website weer op snelheid krijgen. Wanneer je website volledig uit de tijd en langzaam is dus:

Wanneer je website aan de meeste van deze punten niet voldoet is het wellicht tijd om een nieuwe website te laten bouwen. Dit is uiteraard een redelijke investering en dat is nu eenmaal zo omdat de websites van tegenwoordig zoveel meer doen voor je als voorheen. De tijd van het online visitekaartje is echt voorbij. Het is een hele automatische omzet generator die 24/7 voor je aan het werk is. Zie je website eerder als een extra werknemer dan als een visitekaartje. En hoeveel is een 24/7 werkende werknemer voor jou waard?

Website vernieuwen


Terluin Webdesign

Laten wij ons eerst even netjes voorstellen. Wij zijn het team achter Terluin Webdesign.

Thijs Terluin en Stef Terluin.

Trots eigenaar van webdesign & online marketing bureau Terluin Webdesign.

In de afgelopen jaren hebben we met tientallen verschillende opdrachtgevers samengewerkt en gehele website strategieën en structuren voor ze opgezet en zelfs de marketing voor hen gedraaid. Zo hebben we deze opdrachtgevers een hoop nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Op dit moment vernieuwen wij dan ook een hoop websites, puur omdat deze verouderd zijn. Op de punten die wij eerder hebben genoemd voldoen de websites niet en daarom hebben de ondernemers besloten om hun website wel 2024 ready te maken.

Hierdoor lopen hun geen omzet meer mis door hun website. Hun website heeft een duidelijke strategie, is visueel aantrekkelijk en werkt continu voor hen om nieuwe klanten te verwelkomen.

Wil jij ook dat wij jou website volledig 2024 proof maken en zorgen dat je niet alleen knallend het nieuwe jaar in gaat maar het volledige jaar gaat KNALLEN. Wij zoeken dan ook gemotiveerde ondernemers die een stap willen zetten naar de goede richting. Ben jij gemotiveerd en gaat 2024 jouw jaar worden? Plan dan met mij een GRATIS en volledig vrijblijvend strategiegesprek in.

In ongeveer een half uur ga ik met jou en je onderneming kennis maken. We bekijken wat je zoal doet om klanten te werven en bespreken een unieke strategie die wij voor jouw nieuwe website gaan inzetten. Zijn onze bedrijven een goede match? Dan gaan wij snel zitten om jouw wensen volledig te bespreken. In zo een 2 weken staat jouw gloednieuwe website met unieke strategie live.

Plan nu je gratis strategie gesprek in.

Inplannen